2013. szeptember 21., szombat

21. rész - THIS IS US

Sziasztok, segítségre lenne szükségünk. Igen, tudom hogy részként van feltüntetve, de csak annak érdekében, hogy elolvassátok ezt a bejegyzést. Keresünk három srácot, ha valaki ismeri őket, akkor jelentkezzen. Voltunk a This is us-on Emilyvel, és kinéztük őket magunknak. Félreértés ne essék, csak érdekel, hogy fel merik-e vállalni, hogy ők voltak azok.

Időpont: 2013-09-07 szombat 19:30-tól a film végéig
Helyszín: Szeged, Szeged pláza, Cinema City 8-as terem

Srác1 talán az 5. sorban ült, 10. szék környékén. Fehér póló volt rajta, amin egy zöld (<-milyen meglepő)  zombi díszelgett. Em megígérte hogy lelopja róla a pólót, de elmaradt és nekem még mindig kellene. Szóval és betűvel: Kedves zombisrác, ha meguntad a pólódat, vagy csak szánalmasnak gondolsz a poszt miatt, de jót röhögsz rajta, akkor vedd fel velem a kapcsolatot és beszéljük meg, hogy hogy juttatod el hozzám a pólót. 

Srác2 és srác3 nem más mint a két részeges pasi, akik állítólag szépen bevodkáztak és nekem nem adtak:( Legközelebb legyetek illedelmesek és kínáljatok meg engem is, MÉG akkor is, ha több sorral előttetek ülök.) Ők voltak azok, akik csinálták a hangulatot a végére. A Best Song Evert már állva és táncolva énekeltük el, amit köszönök nekik. Kár, hogy a pia nem ütött belétek hamarabb, mert nem hallottam, hogy a többi számot is ilyen hangosan énekeltétek volna. Köszönjük, hogy ilyen jó hangulatot csináltatok a végére. 

Jelentkezni lehet kommentben, vagy épp emailben(szyreen@gmail.com)
Köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése